Taller d’escultures

El Centre Cívic Espai Gatassa organitza el taller gratuït UN MATÍ D’ESCULTURES. L'activitat es desenvoluparà dissabte 17 de febrer 10.30h a 12.30h.

Consignes d’en Carnestoltes

Us informem de les consignes que ens ha donat en Carnestoltes per la propera setmana

Casalet 12 de febrer

La Comissió de Menjador i Casals, amb col.laboració amb Kaliu, ofereix el servei de casalet pel dilluns 12 de febrer. Inscripcions obertes fins dijous 8 a la tarda.

Carnestoltes 2018

El proper divendres 9 de febrer celebrarem l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. La festa està oberta a les famílies (a les 15.25h) i després hi haurà el III Concurs de Barrets per families i infants... i premis pels guanyadors!!!!

Estalviem energia

L'escola participarà a la Marató de l'estalvi energètic a les escoles de Mataró aplicant durant el febrer diferents mesures d’estalvi energètic que es traduiran en recursos econòmics per lluitar contra la pobresa energètica.

Som Cultura Popular

En Pep Rubio i en Xavier Serra van participar al segon fòrum Som Cultura Popular explicant la sortida teatralitzada que es fa cada any per anar a buscar el tió i que organitza que la Comissió de Festes de l'AMPA.

Pressupostos Participatius

Tots els mataronins majors de 16 anys podem votar del 2 al 22 de febrer les 12 propostes finalistes dels Pressupostos Participatius.

Vídeos cantada de Nadales 2017

Tanquem l'any 2017 amb els vídeos de les cantades de Nadales i dels poemes de Nadal de totes les classes

Crònica: trobada participativa

Dimecres 20 al vespre un grup de pares de l'escola va participar en una dinàmica que ha de contribuïr a la redacció del nou projecte de direcció

Guanyadors de la panera 2017

La Panera es va sortejar divendres 15 després de la representació dels Pastorets

Destacats

Treball pedagògic
 

Treball pedagògic

Descobreix què fem a l'escola
Publiquem
 

Publiquem

Vés a les entrades de l'espai d'aprenentatge Publiquem
Blocs antics
 

Blocs antics

Entra als blocs de cicle antics
Calendari
 

Calendari

Entra al calendari