Article: “On és el Departament d’Ensenyament?” [Cecilia Bayo, Núvol. 2/11/2016]

A continuació, us adjuntem l’enllaç a l’article d’opinió “On és el Departament d’Ensenyament?” de Cecilia Bayo, publicat a la revista digital Núvolel 2 de Novembre de 2016. L’article fa una reflexió sobre els projectes d’innovació pedagògica, com l’Escola Nova 21, en el marc de l’escola pública catalana i quin paper hi juga el Departament d’Ensenyament.

 http://www.nuvol.com/opinio/on-es-el-departament-densenyament/

“Una nova innovació induïda pel Departament d’Ensenyament que no només està servint per ocultar el procés de privatització de l’escola pública catalana, sinó que està apuntant directament al seu nucli central, la pedagogia, tot donant el cop de gràcia final al sentit socialment transformador de la nostra institució pública més important”