Activitats familiars de salut

L’Ajuntament de Mataró ens ha fet arribar la informació del programa d’Activitats familiars de salut i activitat física per a totes les edats, que organitzen durant els mesos de setembre a desembre de 2017, des del Pla Educatiu d’Entorn, en el marc del Programa de Cooperació Territorial Salut Escolar finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Hi ha activitats per a famílies amb infants i joves per a totes les edats (escoles bressol, primària i secundària). Us adjuntem el document amb tota la informació per si pot interessar-vos participar a alguna activitat.

DÍPTIC_Activitats familiars salut_web

Podeu fer les inscripcions a través del formulari http://scur.cat/FGG44M  o trucant a la Direcció d’Ensenyament 937582331 (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14h, i dimarts i dijous de 9 a 17:30h).A