Colònies en família 2018

Un any més, el passat cap de setmana 20 i 21 d’abril es van realitzar les colònies en família a la casa de colònies Mas Colltort. Va ser un cap de setmana que va permetre apropar-nos més entre les famílies i compartir un munt de vivències.
Des dels més menuts fins als més grans, vam fer una excursió per conèixer els entorns privilegiats de la casa de colònies on estàvem allotjats. Les activitats que es van fer al llarg del cap de setmana organitzades per la casa de colònies o bé per pares i mares de P4, van ser molt motivadores i engrescadores.
Hem tingut molt bon tracte pel personal de la casa, hem menjat molt bé, la masia ens ha captivat a tots i totes, i el temps ens ha volgut acompanyar permetent que gaudíssim enmig de plena natura.
De ben segur que repetirem!!!

Clica a la imatge per veure l’àlbum de fotografies