Inscripcions Casal d’Estiu 08

Ja està obert el periode d’inscripcions per al Casal d’Estiu 2018. Des de divendres 1 de juny i fins divendres 8 de juny podeu recollir i retornar la documentació al menjador, en horari d’atenció al públic de 9h a 10h. i de 16:30h. a 17:30h.

També podeu imprimir tota la documentació necessària que us adjuntem i entregar-la després. Hi trobareu tota la informació referent al casal (com fer la inscripció; documents necessaris, preus, horaris…), i la Fitxa d’Inscripció, l’Avís Legal i l’Autorització de Sortides (signar-les totes).

Llegiu bé tot el que es demana ja que és molt important portar tota la documentació complert (mentre falti algun document, el demandant no constarà com a inscrit). Fixeu-vos bé en el número de compte, no és el de Kaliu. I també tingueu cura, quan tramiteu l’ingrés, de fer-ho en nom del nen/a (no dels pares) , ja que l’Ajuntament ho exigeix.

Casal Estiu 08. Informació
Casal Estiu 08. Full d'inscripció
Casal Estiu 08. Avís Legal
Casal Estiu 08. Autorització Sortides