Trobada de Flabiols

El proper dimarts dia 12 de juny es celebra la “Trobada de flabiols”, un projecte adreçat als alumnes de 4t i 5è. Els de 4t actuaran a dos quarts d’onze al Fossar Xic i els de 5è mitja hora després a la Plaça de la Muralla. Seria bo que els alumnes portin posada una samarreta blanca i crema solar.

La trobada té per objectiu participar en manifestacions artístiques de la ciutat conjuntament amb d’altres nois i noies d’escoles de Mataró i gaudir plegats fent música. A la trobada hi haurà alumnes de les Escoles Públiques Camí del Mig, Joan Coromines, M.M. Marçal, M.Mata, M.Solà i Tomas Viñas.

La Trobada consta de dues parts:

  • A les 10:30h. Els alumnes que s’inicien en l’instrument (grups de 4t) es troben en dues placetes del casc antic de la ciutat (nosaltres al Fossar Xic) on cantaran i tocaran les peces que porten preparades de forma conjunta. Seguidament, es desplaçaran amb les seves mestres de referència fins la Plaça de la Muralla on ens trobaran amb els alumnes de 5è.
  • A les 11:00h Els Mestres especialistes de música, interpretaran una petita mostra de flabiol i a continuació els alumnes tocaran les seves peces acompanyats  dels mestres.