Etapa 4: Publicació de les propostes validades

Un cop validades les propostes, es publicaran a la web  amb la resolució de la Comissió de Valoració, per tal que la Comunitat educativa conegui quines propostes es duran a votació a l’Assemblea i quines han estat desestimades i per què. Les propostes adjuntaran un distintiu, en forma de punt de color, que informarà dels criteris qualitatius que incorpora.

De les 12 propostes presentades, la Comissió de validació n’ha considerat 9 d’aptes i 3 de no aptes. A continuació, trobareu totes les propostes amb la valoració pertinent. En el cas de les propostes aptes, trobareu adjunt el distintiu del criteri qualitatiu i en el cas de les no aptes, trobareu la justificació del perquè s’han desestimat.


Proposta 12: material per als espais d’entreteniments tranquils durant el temps d’esbarjo, alternatiu al joc al pati [APTA]

PROPOSTA APTA / CRITERIS QUALITATIUS: COHESIÓ * INNOVACIÓ PEDAGÒGICA
Volem crear un espai d’entreteniments tranquils al vestíbul de la planta baixa de l’escola i un de coreografies i moviment a la sala de psicomotricitat.
El projecte de pressupost que presentem inclou jocs (d’estratègia, de cartes, puzles…), llibres (d’entreteniment i oci, àlbums il·lustrats, còmics, poemes i llibres de coneixements) i un altaveu portàtil.

Continua llegint